Hudföryngrande & Hudförbättrande

Välj bland våra behandlingar för din hud. Vi använder oss av Palina SKIN PHILOSOPHY och ORGANIC By SARA
Vi bäddar ned dig i vår sköna skönhetssäng med värme och "stoppar" om dig så du får en skön & avkopplande stund.
Vi tittar på din hud och ser vad du behöver och väljer bland våra högklassiga produkter.
Allt från enklare hudvårdsprogram till mer omfattande. På så vis får du din alldeles personliga hudvårdsrutin, anpassad efter dina unika behov, som ger optimala resultat.
Med Palina SKIN PHILOSOPHY kan du vara säker på att du får behandling med det senaste inom ingrediensteknologi och med höga halter av ingredienser av TOPPKLASS, så du ska få ett resultat utöver det vanliga.

Exempel på ingredienser i PALINA krämer


För att nå SYNLIGA resultat inom hudvård måste vi jobba djupt. Djupt rent fysiskt -ända ner i Dermis(läderhuden).
Att HYALURONSYRA är en viktig komponent för en välmående hud och för att minimera fina linjer och rynkor är ingen
nyhet. Problemet med HYALURONSYRA är att molekylerna är för stora för att tränga ned till Dermis.
Palina SKIN PHILOSOPHY har därför valt att använda MEXICAN BLUE AGAVE LEAVES som är uppbyggd av mindre molekyler som stimulerar den naturliga inre tillverkningen av HYALURONSYRA.
En annan viktig , unik ingrediens är SNOW ALGAE- det är en ny innovativ och aktiv anti-aging ingrediens som redan i sig själv gör något helt unikt. SNOW ALGAE har nämligen själv utvecklat en överlevnadsstrategi som gör det möjligt för den att leva, överleva och växa på glaciärer och evig snö. Omvandlat till hudvård så ger detta unika extrakt en ANI-AGING effekt som bygger på en helt nyupptäckt mekanism. Kaloribegränsning. Idag vet vi att kaloribegränsning ökar livslängden hos individer och organismer.
DÄRFÖR är SNOW ALGAE en smått otrolig ingrediens som efter tester överbevisar sig själv framförallt på två sätt.
- Genom att aktivera och förlänga livslängden hos Klothos-genen som  motverkar åldrande SAMT genom att arbeta med AMPK-energisensorn som optimerar alla aspekter av cellfunktionern -
Effekt på din hud: *pigmenteringar blir mindre synliga*skyddar hudcellerna mot skador från yttre påverkan*celler avgiftas och repareras*huden får ett yngre utseende*hudbarriären stärks*minskad fuktförlust.

Andra aktiva unika ingredienser: FLOWER BULB EXTRAKT-Bromsar upp åldringsprocessen i huden, APPLE STEM EXTRAKT-linjer och rynkor kan minska och öka tillväxt av nya celler som producerar KOLLAGEN OCH ELASTIN.
PALMITOYL PENTAPEPTID-4-en smart molekyl som "pratar" med huden och ser till att den åldras långsammare och maxar sin kollagenproduktion.

VÅRA BEHANDLINGAR

Välj mellan olika uppfräschande, föryngrande och utjämnande ansiktbehandlingar.
Kemisk peeling, "vanlig" ansiktsbehandling och/eller med CRYO.

 VILKET SÄTT KAN ÄVEN CRYO BEHANDLA RYNKOR I ANSIKTET?
Vid en hudföryngrande behandling av ansiktet med Cryo så arbetar vi med kyla, men inte riktigt så kraftig kyla som vid fettreducering. När vi gör Cryo Hudföryngring så är temperaturen på 4 grader, vilket ger den 37-gradiga huden en så kallad termisk chock, vilket resulterar i att huden börjar producera mer kollagen och elastin. Resultatet blir en fastare och slätare hy.

ANSIKTE

 • GLOW.PEELING
 • MILK & CITRON PEELING
 • WAKE UP-PEELING
 • SOFT TREATMENT
 • CRYO-LYFT
 • CRYO-UPPSTRAMANDE
 • CRYO-FETTREDUCRANDE
 • ANTI-AGE

ANSIKTSBEHANDLINGAR

I våra ansiktsbehandlingar väljer vi terapeuter de produkter som är bäst för din hud. Vi jobbar främst med ett svenskt hudvårdsmärke av Lina som heter PALINA SKIN PHILOSOPHY...vi är även återförsäljare här på kliniken.

https://www.palina.se


En boost för lymfsystemet -Lymfatisk ansiktsbehandling med koppning 

ANSIKTSBEHANDLING:
En boost för lymfsystemet och huden. Med lymfatiska massagegrepp sätter vi fart på lymfsystemet. Med koppningen ökar vi flödet i hud och lymfa, boostar kollagenproduktionen och skapar lyster. Ansiktet behandlas med rengöring, peeling, mask och hudvårdande oljor från Organics by Sara. Rena produkter som är veganska och helt ekologiska.
Här kan du läsa mer om Organics By Sara.

https://bysara.se/?gclid=CjwKCAiAwc-dBhA7EiwAxPRylKfhGVI45IiOANwLY_JrSJfjHj3TEdVHGOGGm8VamUYhOdtrBrpYnBoCmFwQAvD_BwE

Organic By Sara

Cleansing oil

Ett fuktgivande oljeserum fullproppat med nyttigheter för ansiktet. Serumet har en bas av antiinflammatoriska örtextrakt i glycerin som återfuktar och lugnar huden maximalt. Oljefasen består av antioxidantrika oljor som skyddar huden mot dagens påfrestning från strålning. Oljeserumet sjunker lätt in i huden och lämnar en återfuktad och silkeslen yta. Dessutom berikad med stärkande eteriska oljor av bla mandarin, bergamott och lavendel.

379 kr


*** Vi är extra stolta över att Oil Serum Antioxidant nominerades i kategorin Bästa Ansiktsserum 2019 i Organic Beauty Awards***


Massage och Body oil

Massage Oil Sensitive skin 100ML är en fyllig & oparfymerad massage-och kroppsolja anpassad till känslig hud, barn och baby. En perfekt doftfri olja för hela familjen.

289 kr

Organisk Deo Cream

Storlek: 60ml

Ekologisk & vegansk deodorant i burk som håller dig fräsch och låter huden andas. En svensktillverkad, naturlig och aluminiumfri deodorant med fräsch doft av citrongräs och pepparmynta. Med en miljövänlig och plastfri förpackning som går att fylla på och återanvända.

 • Aluminiumfri deodorant
 • Absorberar fukt & motverkar svettlukt
 • Frisk doft av mynta och citrongräs
 • Plastfri förpackning och går att återanvända med refill.
229 kr


NJUTA NU-PAKET-KANSKE FÖR DIG ELLER ER SOM PAR

BOOST YOUR BEAUTY

En fantastisk boost för din hud i ditt ansikte.