Theresia Malm
Story in Life & Business


Hej & Välkommen till Life4You Webbsida:

Vad kul att du har hittat hit ! Tänkte du skulle först få lära känna mig lite och varför jag älskar det som jag jobbar med. Och jag vill även vara autentisk och bjuda in dig in i mitt liv som företagare men jag bjuder även in dig i en del av mina privata tankar , motgångar, medgångar och utmaningar som det ändå är att få ihop livets alla pusselbitar.

Det startade redan här:

Jag ville redan som liten bli företagare, fast då visste jag inte vad det var eller vad det betyder.
Men jag visste redan då att jag inte ville låta andra bestämma åt mig vad och hur jag skulle göra saker.
Jag var ambitiös i skolan och älskade att gå på lektioner som intresserade mig, men det var svårt för lärare att förstå hur jag kunde vara högpresterande i vissa ämnen och i en del andra ämnen kunde de knappt sätta betyg på.  Jag gjorde upp mina egna regler och fantiserade mig bort

POPCORNHJÄRNA

Tyvärr kostar det att sticka ut så jag blev mobbad hela högstadiet, men jag gav mig inte. jag tyckte om redan då att gå min egen väg och inte låta någon annan stå i vägen för mina drömmar och inre behov.
Åren går och jag tänker ut olika scenarier på företagande när jag jobbar traditionellt anställd : starta kiosk, presentbutik, ta över ett krukmakeri fastän jag aldrig någonsin har drejat.

Men sedan hände det jag väntat på - en möjlighet som öppnades upp, jag träffade min livspartner Yvette Malm och vi slog ihop våra huvuden.
Hon älskade hundar och jag företagande (hade då gått olika förberedande utbildningar)
November 2003 startade vi vårt företag Hundoasen Hundcenter.
Där startade min personliga företagsresa och vi byggde upp ett av Sveriges största hundföretag inom Utbildning och Mentorskap.


Då trodde jag att min kunskap enbart skulle kunna användas inom hundbranschen , men de senaste fem åren inom Hundoasen så ansvarade /samarbetade vi även i Kick offer, mässor, olika workshop och mycket annat inom andra verksamheter.

Och efter mycket tankar, mod och planering tog vi det stora steget och hoppade av ekorrhjulet som vi upplevde att det blivit med lokalkostnader, anställda och allt vad som innebär med det. ansvaret.
2016 sålde vi Hundoasen och startade Life4You vårt nuvarande Varumärke.
Men jag var också tvungen att göra en stor livstilsförändring om jag skulle komma genom min utmattning som är vanligt hos en högpresterande person.
Jag var inte alls i min kreativitet, allt hände bara i  mitt huvud, men svårt att praktisera det jag ville i verkligheten.

Vi valde att behålla en del av vår verksamhet och det som vi brinner fortfarande är hundklippningar och utbildning inom Hundfrisörutbildning.
Så i oktober 2016 började  vi jobba aktivt och bygga upp en trygg kundkrets. Den andra halvtiden fick i början gå till att trycka på stoppknappen och göra avslut med olika saker omkring oss för att underlätta i livet.
Jag började skola om mig från mitten av 2017 och på allvar i dec 2017.

44 år gammal (ung)  hade jag äntligen löst min livsgåta om mig själv och vad jag behöver.
 Jag vill ha tillbaka min frihet, jag vill få tillbaka min kreativitet, jag vill få tillbaka mig själv.
Långpromenader, andningsövningar, mental träning och lära om och ta tillbaka mig själv bit för bit.

MIN MISSION & PASSION:

Min mission är nu att skapa fram passiva inkomster, såklart är det inte passivt i början, det ligger mycket roligt jobb/producerande bakom varje onlineutbildning, kurs och digitala tjänster. Och vill du som jag coacha i olika utbildningar så blir det inte bara passivt. Men att systematisera sina tjänster är helt fantastiskt.
Men jag är mer ute efter min frihet att få välja vart, när och hur jag vill jobba. Mitt mål är att vara 80 % digital och 20% satsa på riktiga möten och inspirationsdagar.

Min andra stora mission är att vägleda dig inom den digitala världens djungel. Lära dig FÖRETAGARE tekniken och hur du ska framgångsrikt få ut dina olika tjänster. Och det gör jag på ett pedagogiskt sätt och allt vårt utbildningsmaterial är producerat på svenska , instruktionsfilmer & olika worksbooks.
Vill även coacha dig inom Business & Mind- För vi måste ha harmoni och balans på alla plan för att jobba och planera medvetet för att nå våra mål.Avslutningsvis vill jag tacka dig för att du valt att läsa så här långt och jag är inte perfekt någonstans så tveka inte att fråga eller ge feedback på allt du lär dig. Det är så jag lär mig och vet vad du behöver.

Välkommen !

Theresia

Theresia Utbildningresa:

Coola Talare- Stå på scen,
Medvetet Överflöd- Hur du kan jobba med dina tankar, drömmar och ekonomi
Passion Academy- Hur din anknytning präglar dig, olika personlighetstyper
Fastighetsutbildningar
LifeSpider Coach Utbildning- Hur du kan coacha dig själv och andra till ett större medvetande

Hur du skapar OnlineUtbildningar och olika digitala verktyg
Branding och Business Plan
FramgångsBoosten
DMT-Mentor Utbildning.
Homeopath Utbildning
Mediumskolan- Att jobba intuitivt och med Soul & Heart.
Djurkommunikation
Samtalsteknik & metodik på Rimforsa Kursgård
Master Blogg